14. 2. 2023

Szeretnél pozitív véleményeket vásárolni tőlünk?

Természetesen mindig igyekszünk kielégíteni a kívánságaidat. Ne is várj mást. De csak azokon a határokon belül, amelyekhez értünk, és hisszük, hogy helyesek, etikusak, és segítenek az eladóknak és a vásárlóknak egyaránt.

Tehát ne keressen egyedi pozitív értékeléseket a Brand Testing Clubnál. Ezek etikátlanok és a törvénymódosításnak köszönhetően bűncselekménynek minősülnek.

A pártatlan közvetítő szerepét töltjük be. Termékeit olyan tesztelőknek (értsd: átlagos vásárlóknak) szállítjuk, akiket csak egy ingyenes vagy nagyon kedvezményes árú termék motivál, és hiteles, valódi véleményeket írnak neked. Tesztelőink értékelései mindig elfogulatlanok, és tele vannak információkkal. És ez negatív is lehet. Ezt nem tudjuk befolyásolni.

Hamis pozitív vélemények: rövid távú terv

Ezzel a kérdéssel sokáig nem foglalkoztak az EU-ban, de most minden megváltozik egy módosításnak köszönhetően, amely fokozatosan lép hatályba az Európai Unió tagállamaiban. Az online értékelések területét a következők szerint tárgyaljuk:

  • Az eladóknak be kell bizonyítaniuk, hogy a vélemény valóban valódi vásárlóktól származik.
  • A fizetett vélemények kötelező „promotált bejegyzés” címkét viselnek.

A Brand Testing Club segítségével biztonságban tudhatod magadat. Ha értékeléseid tőlünk származnak, vagy éppen szeretnéd általunk begyűjteni azokat, a törvénymódosítás miatt nem kell aggódnod

A gyakorlatban pontosan így csináljuk:

  1. Először is gondoskodunk arról, hogy elegendő tesztelő jelentkezzen be a termék teszteléséhez.
  2. A terméket eljuttatjuk a tesztelőkhöz, ők tesztelik azt, és elkezdik írni a véleményeket.
  3. Csak az elkészített vélemények információértékét, helyes struktúráját és terjedelmét ellenőrizzük. És már repülnek is hozzád vagy a termékösszehasonlítóhoz (Heureka.group).

Mitől teljesen etikus és legális a Brand Testing Clubbal végzett tesztelés?

Mert tőlünk biztosan nem vásárol értékeléseket.

  • Tesztelőink átlagos vásárlók, bárki bejelentkezhet. Önállóan dolgoznak, értékelésükben senki sem befolyásolja őket.
  • Munkájukért jutalmat kapnak kedvezmény vagy ingyenes termék formájában. És ezt függetlenül attól, hogy pozitívan vagy negatívan értékelték a tesztelt terméket.
  • Ennek köszönhetően egyik tesztelő sem motivált arra, hogy csak dicsérje vagy szidja a terméket. Éppen ellenkezőleg, olyan szövegeket akarnak készíteni, amelyek segítenek másoknak olcsón és okosan vásárolni.
  • Lépéseinkről rendszeresen konzultálunk az eLegal ügyvédi irodával.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!


Feliratkozás hírlevélre

Ha rendszeresen szeretne menő cikkeket kapni, iratkozzon fel.
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram