Tesztelés Mystery shopping segítségével a lekarna.cz webáruházban

A kampány célja az volt, hogy a lehető legtöbb látogatót tereljünk a lekarna.cz webáruházba. 200 tesztelőt kerestünk, akik hajlandóak voltak kedvező feltételek mellett vásárolni a webáruházban. A tesztelők a rendelés létrehozása után objektív értékelés formájában osztották meg tapasztalataikat. Értékelték a szolgáltatás minőségét, a teljes kínálatot és a webáruház áttekinthetőségét. A megvalósításhoz a ŽENY s.r.o. közösséget választottuk. A tesztelést bannerkampánnyal és nyereményjátékkal támogattuk, amelyen a lekarna.cz webáruház kozmetikai termékcsomagját lehetett megnyerni.


291 548

Megtekintés az interneten

A tesztfelhívás RU eredménye.


33 663

Bannermegjelenítés

Célzott támogatás a zenysro.cz oldalon.


553

Regisztrált személyek száma

Érdeklődő nők, akik vásárolni akartak a lekarna.cz oldalon.


97%

Elégedettség

A tesztelők elégedettségi aránya a webáruházban történő vásárlással.


Az értékelések itt találhatók:

194

értékelés

190

értékelés

Hogyan zajlott a kampány?

A kedvezményes vásárlás iránt nagy volt az érdeklődés, így a tesztelőket már a tesztelési felhívás elindításának első hetében kiválasztották. A kiválasztottak ezt követően a következő két hétben vásároltak, és megosztották véleményüket a ŽENY s.r.o. közösségében és a Heureka.cz oldalon is, összesen 194 nő a 200-ból.

Mi lehet az együttműködés előnye?

A szolgáltatás vagy vásárlás tesztelésének előnye mindig az ügyfél weboldalának magas forgalma, a tesztelők regisztrációja és maga a vásárlás. Ha a webáruház kihasználja ezt a lehetőséget, több száz új vásárlót szerezhet. A webáruház tesztelésének ez a formája a márka megbízhatóságát is erősíti.

Lékárna.cz

Az első cseh internetes gyógyszertár 1999-ben alakult, 2003 óta működik webáruházként. A széles kínálatban nemcsak gyógyszerek, hanem étrend-kiegészítők, egészséges élelmiszerek, baba-mama termékek, bőrkozmetikumok, ökodrogéria és állatgyógyászat is megtalálható. Mindezt jó áron, megfizethető postaköltséggel, tökéletesen csomagolva és gyorsan, közvetlenül a vásárló otthonába vagy több mint 1400 átvételi pontra szállítva.
web link

Ügyfelünk véleménye:

"A zenysro.cz közösségben végzett tesztelésnek köszönhetően új potenciális célcsoportokat tudtunk megszólítani, akik 95%-os arányban használták fel a kapott utalványokat. Nagyon hasznosak voltak a tesztelőktől kapott, a választék bőségére, a szállítási sebességre és árra vonatkozó visszajelzések, amelyek közvetlenül olyan fogyasztóktól érkeztek, akik számára ez új tapasztalat volt, és új javaslatokat adtak nekünk. Nagyra értékeltük továbbá a kampány gyorsaságát, valamint az eshopon és az árösszehasonlító oldalon kapott visszajelzéseket és értékeléseket."

Vladimír Finsterle

Ügyvezető igazgató lekarna.cz

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"Minden kampány egy kihívás számunkra, és igyekszünk mindent úgy csinálni, hogy az a tesztelők és az ügyfelek számára is öröm legyen. Mindannyian vásárra visszük a bőrünket. Ezért amikor egy ügyfél úgy dönt, hogy közvetlenül vásárlás formájában teszteli a szolgáltatását, az azt mutatja, hogy készen áll az objektív visszajelzésekre, tovább akarja fejleszteni a szolgáltatását, és nem fél a kampány révén esetlegesen megnyerhető új ügyfelek hangjától. Nagyon élvezzük az ilyen fajta együttműködéseket!"

Eva Čejková

Founder & CEO
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
Nový formulár (HU)
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram