Minőségi, de drága termék - a vélemények segítenek eladni

A Reckitt mosogatógép-tablettái megbízhatóak voltak, de drágábbak, mint a versenytársak kínálata. A vásárlók értékelni tudják a hozzáadott értéket? És mi az, amiért hajlandóak akár többet fizetni? Ezekkel a kérdésekkel fordult hozzánk a vállalat vezetősége.

A legjobb megoldás erre a vélemények akkora mennyiségének begyűjtése volt, amely felülmúlja a konkurenciáról szájról szájra terjedő információkat (word of mouth). Ezért elküldtük a termékeket a tesztelői közösségünknek, instrukciókkal együtt, hogy mire kell figyelniük a tesztelés során. Az eredmény 204 objektív, információkkal teli értékelés lett. A Reckitt megállapította, hogy a vásárlók észrevették és értékelték a termék erősségeit. Az összegyűjtött anyagot pedig célzottan felhasználták egy tartalmi kampányban.


922

Regisztrált tesztelők száma

A tesztelésre összesen 922 tesztelő jelentkezett, akik rendszeresen használnak a mosogatógépet.


204

Értékelések száma összesen

Az összes értékelés száma elérte a csodás 204-et.


1

Negatív vélemények száma

Mindebből csak egy értékelés volt negatív jellegű.


100%

Az ügyfél elégedettsége

Ügyfelünk 100%-os elégedettségét fejezte ki szolgáltatásainkkal kapcsolatban.


Az értékelések itt találhatók:

102

értékelés

102

értékelés

Hogyan lehet eladni egy drágább terméket egy olyan piacon, amely tele van választási lehetőségekkel?

Amikor a Reckitt kifejlesztette az új mosogatógép-tablettákkat, a minőségre összpontosított. Az így létrejött termék tökéletes lett, de a fejlesztési költségek magasabb árat eredményeztek, amely nem tudott versenyezni a piacon lévő alternatívákkal. A Reckittnek meg kellett arról győződnie, hogy a vásárlók látják-e a tabletták hozzáadott értékét, és hogy ez ráveszi-e őket arra, hogy pár forinttal többet fizessenek érte. Emellett a vállalat szeretett volna több véleményt szerezni, és növelni akarta a márka hitelességét az ügyfelek szemében. A Brand Testing Club megkeresése kézenfekvő választás volt.

A minőségi vélemények vonzóvá és hitelessé tették a terméket

A Reckitt problémáit a tesztelőinkre bíztuk. A termékekkel együtt kaptak egy részletes listát azokról a szempontokról, amelyekre a mosogatógép-tablettáknál figyelniük kell. Így a Reckitt 204 objektív, értékes információkkal teli véleményt kapott. A tartalom megnyugtatta a márkát, a tesztelők pedig észrevették és értékelték az új termék előnyeit. Az értékelések számában a Reckitt fokozatosan megelőzi a versenytársakat, mivel a kezdetektől hiteles választásnak bizonyul a piacon. Emellett a vállalat minőségi tartalomra tett szert, amelyet a marketingkampányában fog felhasználni.

Reckitt

A vállalat termékeit közel 200 országban értékesítik. A Reckitt a legtöbb termékét három fő kategóriába sorolja: egészség, higiénia és háztartás.
web link

Ügyfelünk véleménye:

"Általában elég sokáig tart begyűjteni az első értékeléseket egy új termékről. A Brand Testing Club felgyorsította számunkra ezt a folyamatot. A tesztelőiktől származó véleményekkel kezdődött, de a következő értékelések már a törzsvásárlóinktól érkeztek. Ez az, ami még jobban feldob minket az együttműködésben, mert még a projekt vége után is profitálunk belőle. Érdekeseknek találtuk a tesztelői körüket, és vonzó volt az is, hogy a teljes tesztelési folyamatot a Brand Testing Club bonyolítja le, a termékek tesztelőknek való eljuttatásától a vélemények kézbesítéséig. Mindig 100%-ot várunk el minden szolgáltatástól, és a Brand Testing Clubbal való együttműködés határozottan 100%-os volt."

Miroslav Šiška

B&C Specialist

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"A tesztelők feladata az volt, hogy a tesztelés során bizonyos terméktulajdonságokra összpontosítsanak, amelyeket aztán értékeltek a véleményükben. Az együttműködés célja az volt, hogy olyan értékeléseket generáljunk az ügyfél számára, amelyek meggyőzik a potenciális vásárlókat arról, hogy a termékért érdemes felárat fizetni, ha az érte kapott minőség magas, és ez határozottan sikerült. Az együttműködésnek köszönhetően az ügyfél nagyszámú hiteles értékelést kapott, amelyeket a továbbiakban is hasznosítani tud. De ezzel még nem volt vége! Egyre több újabb és újabb hiteles értékelés született a tesztelőink véleményein túl, de ezúttal valódi felhasználóktól. Nagyon sikeresnek értékelem az együttműködést."

Michaela Kvapilová

Project Manager
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram