Kialakítottuk az influencer marketing egyedülállóan organikus megközelítését

Tavaly létrejött a Testfluencers projekt, a Konektor Influencers, egy influencer marketing ügynökség ötlete nyomán, aki felkérte a Brand Testing Club csapatát az együttműködésre. Az indulást követő első néhány hónapban pedig számos sikeres együttműködés valósult meg.

Ezek közül a legsikeresebb a Lovela márka kampánya volt, amely egy új terméket mutatott be, CSR-tevékenységeket népszerűsített, és több mint 1 000 000 megjelenést ért el. Emellett 230 értékelést kapott 4,8/5*-os értékeléssel, valamint 1500 érdeklődőt a tesztelésre, amit a Lovela a jövőbeni kommunikációban fel fog használni.


1500

Regisztrált tesztelő

Az influencer marketing új megközelítése lavinaszerű érdeklődést váltott ki.


230

Vélemények 4,8/5 értékeléssel

A pozitív vélemények azok, amelyek képesek meggyőzni a vásárlásról.


1 000 000+

Bejegyzés megjelenítése

A Lovela terméktesztelés több mint 1 000 000 felhasználót ért el.


Az értékelések itt találhatók:

50

értékelés

50

értékelés

50

értékelés

83

értékelés

Testfluencers: az együttműködés, amely mindenki számára előnyös

Kezdetben az volt az elképzelésünk, hogy mind az ügyfeleknek, mind az influencereknek hozzáadott értéket teremtsünk. Az eredmény pedig az egyedülálló Testfluencers projekt, amely mind a márkák, mind az influencerek és követőik, és nem utolsósorban pedig maguk az ügyfelek szempontjából is előnyös. A márkák már a termék forgalomba kerülésének első naptól kezdve értékes véleményekhez jutnak. Az influencerek a posztok nagyobb eléréséből és a követők elkötelezettségéből profitálnak. A tesztelők lehetőséget kapnak arra, hogy az elsők között próbálhassák ki a terméket, vagy a tesztelés után megtarthassák azt, a vásárlók pedig valódi felhasználók véleményeihez jutnak hozzá.

Eredeti promóciók fantasztikus eredményekkel

Az influencerek általában promóciós kódokat osztanak meg, amelyek kedvezményt biztosítanak adott termékekre. Ez egy unalmas rutin, organikus átfedés nélkül. A legjobb megoldásnak az bizonyult, ha lehetőséget kínálnak a követőiknek, hogy teszteljenek termékeket, és írásos véleményeken keresztül mikroinfluencerré is váljanak. A Remington márka közel 600 tesztelés iránt érdeklődőt és 4,5/5*-os értékelést kapott. A mikroinfluencerek és virálisan terjedő tartalmaik közel 450 tesztelői leadet hoztak Kozlovnak, anélkül, hogy reklámköltségvetésbe fektettek volna. A legsikeresebb kampány a Lovela kommunikációja volt, amely egy új terméket mutatott be, CSR-tevékenységeket népszerűsített, több mint 1 000 000 elérést ért el, 230 értékelést generált 4,8/5* értékeléssel, valamint 1 500 tesztelni vágyó érdeklődőt, amelyeket a Lovela a további kommunikációjában fog felhasználni.

Konektor Influencers

Az ügynökség az influencer marketingre összpontosít, és 2016-os alapítása óta több mint 100 influencerrel valósított meg kampányokat (korábban Hive márkanév alatt). Az influencerekkel személyre szabottan, valamint az egyes márkákra szabottan dolgoznak együtt, hogy a vállalatok számára a legjobb eredményeket érjék el
web link

Ügyfelünk véleménye:

"A Testfluencers projekt azzal jött létre, hogy eredeti előnyöket biztosítsunk ügyfeleink számára, és végül kiderült, hogy ez a projekt még többet hoz minden érintett fél számára. A megvalósított kampányok megerősítik, hogy a márkák nem csak nagyon sok értékes értékelésre tehetnek szert, például már az értékesítés első napján, hanem betekintést nyerhetnek a vásárlói gondolkodásmódba, és képet kapnak arról is, mivel tudnák növelni a márkaaffinitást. De az együttműködés ezen formája maguknak az influencereknek is rendkívül előnyös, nem is beszélve a felhasználók elkötelezettségéről, akik nagyon élvezik a Testfluencers adta lehetőségeket."

Veronika Zajícová

Influencer Marketing Consultant, Konektor Influencers

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"Az Instagramon és más közösségi hálózatokon már megszokhattuk az influencerek tevékenységét, akik promóciós kódokat tesznek közzé a posztjaikban, hogy kedvezményesen vásárolhass meg egy terméket. Ez klasszikus influencer marketing. De amikor az influencereken keresztül minőségi véleményekért cserébe ingyenesen tesztelhető termékeket kezdesz felajánlani, az lavinát indít el. Ezt bizonyítottuk a Konektor Influencerekkel végzett tesztelésünkkel."

Pavlína Žabková

Community Senior Account Manager
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram