Hogyan tanítsuk meg a cseheket luxuscsokoládét enni?

A csehek csak a turistáknak szánt drága prágai csokoládéként ismerték

Dizájnos csomagok, minőségi alapanyagok, valódi csokoládéval készült termékek és több üzlethelyiség Prágában. Minden remekül működött, amíg a koronavírus-világjárvány le nem csapott. A Steiner & Kovarik Csokoládé elvesztette hűséges turistavásárlóit, és az e-kereskedelmi megoldás felé kellett fordulnia. 

Hogy a minőségi csokoládét megismertessék a főként cseh közönséggel, Steiner & Kovarik csokoládé a Brand Testing Club segítségét kérte. Együtt készítettünk egy édes tesztelői felhívást, amelynek célja az volt, hogy megtanítsuk a cseheket, hogyan kell minőségi csokoládét enni. 


334

Értékelések száma összesen

Közzétéve 2 közösségnek.


16 %

A webáruházuk forgalmának növekedése.

A Steiner & Kovarik csokoládékról beszélni kezdtek.


15 %

Az eladások számának növekedése.

Megtanítottuk a cseheket minőségit enni.


4,7

Átlagos értékelés

Úgy tűnik, a csokoládé ízlett nekik.


Az értékelések itt találhatók:

259

értékelés

75

értékelés

Egyik napról a másikra elvesztették a legfontosabb bevételüket

A Steiner & Kovarik csokoládé nagyon népszerű volt a turisták körében. Üzleteik mindig tele voltak a világ minden tájáról érkező csokoládéimádókkal, akik meg akarták jutalmazni ízlelőbimbóikat, vagy csak egy eredeti emléket kerestek a nyaralásukról. Aztán jött a világjárvány, és a Steiner & Kovarik boltoknak be kellett zárniuk a kapukat. A turistaforgalom eltűnt Prága utcáiról, és vele együtt a legnagyobb vásárlóerő is. Igaz, hogy már akkoriban készen állt a webáruházuk, de ez sosem volt prioritás. Steiner & Kovarik tehát nehéz feladat előtt állt. Megmutatni a cseheknek, hogy a csokoládéjuk sokkal több, mint turisztikai látványosság, igazolni az árukat, és új vásárlókat szerezni a webáruházba.

Elküldtük a csomagokat, és izgatottan vártuk az eredményeket

Tesztelési felhívást tettünk közzé, elkészítettük a csomagokat, és elküldtük őket a tesztelőknek. Kóstoltak, fotóztak és rengeteg véleményt írtak. A Brand Testing Clubbal folytatott kampánynak köszönhetően a Steiner & Kovarik 16%-kal növelte a weboldal látogatottságát és 15%-kal a megrendelések számát. Megtudták, hogyan lehet jobban kommunikálni a minőséget, valamint azt, hogy miért drágább a Steiner & Kovarik csokoládé, mint a többi hasonló termék, és miért kellene a cseheknek a kedvenc édességeik közé sorolniuk. Kellemes meglepetés volt a csomagok kialakítására vonatkozó sok értékes visszajelzés, a tesztelők egyformán dicsérték.

Steiner a Kovarik

Szeretettel és szenvedéllyel készített, kiváló minőségű csokoládék.
web link

Ügyfelünk véleménye:

"Egyik napról a másikra elvesztettük a legfontosabb bevételünket. A csehek csak a Prága központjába érkező turisták csokoládéjaként ismertek minket, és ezen változtatnunk kellett. A Brand Testing Club segített nekünk növelni a webáruházunk iránti elkötelezettséget. Nemcsak a nagyszerű eredmények, hanem a professzionális megközelítés miatt is ajánlom a Brand Testing Clubbal való együttműködést. Semmi sem okozott problémát, mindent proaktívan megoldottak, és gondoskodtak a tesztelőkkel való kommunikációról is. Ez nem került plusz időnkbe. Köszönjük a nagyszerű szolgáltatást."

Martina Veltruská

Kiskereskedelmi menedzser

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"A Steiner & Kovarik csokoládé egy tipikusan olyan vállalkozás volt, amelyet elsöpört a koronavírus-járvány, és megfosztotta fő bevételi forrásától. A Brand Testing Club-bal indított teszteléssel és értékelések generálásával alkalmazkodtak a piaci változásokhoz, elindították a webáruházukat, és megtanították a cseh vásárlókat szeretni a csokoládét. Édes jutalmunk volt a webáruház forgalmának megugrása és az értékesítés nagymértékű növekedése, valamint a cseh közönségnek szóló marketingkommunikáció megváltozása."

Michaela Kvapilová

Community Account Manager
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram