Hogyan mentette meg a mikroinfluenszer-tesztelés a robotporszívókat a konkurenciától?

A piac változása és a koronavírus-járvány a robotporszívókat és azok értékesítési stratégiáját is érintette. A versenytársak megjelenésével az iRobot felismerte a vélemények értékét, és a Brand Testing Club segítségével meg akarta szerezni azokat. Ehhez a Ženy s.r.o. közösségét szólítottuk meg, ahol 6 terméket adtunk körbe, hogy objektív visszajelzéseket kapjunk. A mikroinfluenszerekkel végzett tesztelés 135 hiteles véleményt és a tesztelők közösségi médiában való elkötelezettségét eredményezte.


135

Értékelések száma összesen

A ŽENY s.r.o. közösségének véleménye.


942

Regisztrált tesztelők száma

Volt miből választani.


6

Tesztfelhívás

Az iRobot több terméket választott ki a tesztelésre.


Az értékelések itt találhatók:

45

értékelés

45

értékelés

45

értékelés

A kiállításokkal már nem számolhatunk. A véleményekre számíthatunk.

Elmúltak azok az idők, amikor elég volt a kiállításokra járni és a termékeket közvetlenül a vásárlóknak bemutatni. Akkoriban még nem volt szükség értékelésekre. Ez megváltozott azonban a kiállítások megszűnésével és a konkurencia megjelenésével 2018-ban, amikor az iRobotnak a minőségi visszajelzések gyűjtésére kellett fordítania a figyelmét. A piaci változás kiemelte a vélemények fontosságát, és növelte a közösségi médiában való részvétel jelentőségét. Gyakori volt, hogy az iRobot 10-20 ezer eladott termékre körülbelül csak 100 értékelést kapott. Ezen változtatni kellett.

Tesztelés mikroinfluenszerekkel

A cél egyértelmű volt. Felpezsdíteni a kommunikációt az ügyfelekkel, és minél több hiteles véleményt gyűjteni. Kiválasztottunk 6 terméket, hagytuk őket körbejárni a tesztelők között, és vártuk a kért véleményeket. Az iRobot sokkal többet kapott. A Heurekan megjelent új véleményeiken kívül sikerült mikroinfluenszereket is bevonni a közösségi médiában, és ösztönözni az üzleti partnereket, akiket motivált a Heurekával való együttműködés.

iRobot

Van otthon robotporszívója? Lehet, hogy éppen az iRobot-tól, attól a vállalattól, amely 1990 óta robotporszívóival és felmosóival időt takarított meg és tökéletes takarítást biztosított 30 millió felhasználónak.
web link

Ügyfelünk véleménye:

"Külön ki kell emelnem az ügyfelek támogatását és az általános segítőkészséget, amellyel a Brand Testing Club belevágott a projektbe. Meglepett az ügyfélmenedzser bevonásának mértéke, aki például készített nekünk egy rotációs táblát, ahol határidőket határoztunk meg, és a termékek elküldésének egész logisztikája annál könnyebb volt. Egyszóval a kommunikáció felülmúlhatatlan volt. Most már sokkal több értékelésünk van a Heurekáról, több elkötelezett partnerünk van, nagyobb elkötelezettséget mutatunk a közösségi médiában, és konkrét tanácsokat kaptunk arra vonatkozóan, hogyan kommunikáljuk jobban a termékeinket. Köszönjük."

Ludmila Procházková

Marketing Manager

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"Mi a Brand Testing Clubnál nagyon vártuk már az iRobottal való együttműködést. Egyrészt a tesztelendő termékek vonzereje miatt, de azért is, mert ez egy PoC volt az egész csapat számára. Ludmila Procházkovával együtt kerestük a módját, hogyan teljesítsük a kihívást jelentő feladatot. A fő kihívás az volt, hogy a tesztelésben részt vevő összes termékre vonatkozóan teljesítsük az ügyfél által megrendelt véleményszámot. Mindent csodálatosan sikerült megoldani mindkét fél szinergiájának köszönhetően."

Radek Černý

Head of Sales
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
Nový formulár (HU)
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram