Erősíteni az immunitást és a márkát egyszerre? Meg lehet csinálni!

A STADA gyógyszergyártó céggel közösen teszteltük a Cetebe® termékeket. Egy olyan C-vitaminról van szó, amely már ismert a piacon, de az online vélemények még hiányoztak a termékről. Tesztelésünk fókuszában az anyák voltak, mivel ők azok, akik számára az erős immunitás kulcsfontosságú.

Az értékeléseken kívül a STADA értékes információkhoz jutott a Cetebe termékek tulajdonságairól. A tesztelők megerősítették a fokozatosan felszabaduló Cetebe C-vitamin hatékonyságát, és mindkét vizsgált termék (Cetebe C-vitamin 500 mg és Cetebe IMMUNITY Forte) esetében a márka magas NPS értéket kapott, amelyet a továbbiakban a marketingkommunikációjuk során is felhasználnak.

A fordításoknak köszönhetően 653 véleményt sikerült generálnunk. A figyelt weboldalakon a visszajelzések száma több mint tízszeresére nőtt. A Cetebe márka új ügyfeleket ért el, és elegendő minőségi tartalmat halmozott fel a különböző csatornákon folytatott hatékony promóciós és marketingtevékenységéhez.


653

Értékelések száma összesen

A fordításoknak köszönhetően megsokszoroztuk a vélemények számát.


645

Regisztrált tesztelők száma

Megszólítottuk az anyukák közösségét, akik számára fontos az immunitás.


135 %

A termékoldalak látogatottságának növekedése

A tesztelt termékek konverziói több tíz százalékkal nőttek.


20 %

A hashtagekkel ellátott posztok gyakoriságának növekedése

A #CETEBE hashtag szó szerint berobbant a közösségi médiában.


Az értékelések itt találhatók:

559

értékelés

94

értékelés

Mi történik, ha egy vállalat NEM hagyja ki a tesztelést?

A Cetebe megtervezte a marketingkommunikációját, és hiányoztak még a naprakész fogyasztói visszajelzések. A vásárlói tapasztalatok nemcsak a marketingesek, hanem a potenciális fogyasztók számára is hasznosak. A felhasználóktól felhasználóknak szóló vélemények fontos szerepet játszanak a vásárlási folyamatban. Ezért fordult hozzánk a STADA a Cetebe termékeivel, hogy segítsünk összegyűjteni ezeket az értékes információkat és megválaszolni az olyan kérdéseket, mint például: Tényleg könnyű lenyelni egy vitaminkapszulát? Hogyan értékeli a vásárló a fokozatosan felszabaduló hatóanyagot? Hogyan reagálnak az emberek a termékre és annak funkcióira a Facebookon vagy az Instagramon?

Néhány problémát csak anya tud megoldani

A tesztelésre egy anyukákból álló közösséget szólítottunk meg. Közülük majdnem 700-an válaszoltak, és szó szerint el voltak ragadtatva a Cetebe C-vitaminjától. Nagyra értékelték a kapszulák ideális méretét és a fokozatos felszabadulást, amelynek köszönhetően a támogató hatás egész nap kitart. Ezért nem meglepő, hogy a túlnyomó többség a Cetebe-t ajánlaná családjának. A STADA megerősítette, hogy a Cetebe termékeknek méltó helyük van a piacon, és hűséges vásárlóközönséggel rendelkeznek. Sőt, a jelenlegi fogyasztók még azt is jelezték nekik, hogy hozzanak létre egy több mint 60 darabos Cetebe csomagot is. A termékoldalak látogatottsága 135%-kal ugrott meg, ami több tíz százalékkal növelte a konverziókat. A közösségi média ugyanezt a fellendülést tapasztalta, a #CETEBE hashtaggel a márka említései 20%-kal nőttek. A vállalat a pozitív értékeléseket és a tesztelésből származó tartalmakat a kampányok és a márkaépítés során fogja felhasználni. Szerintünk ez siker a javából.

Stada

A vállalat jelenleg több mint 200 terméket kínál a pácienseknek - elsősorban gyógyszereket, speciális gyógyászati célú élelmiszereket, orvostechnikai eszközöket, étrend-kiegészítőket és fényvédő kozmetikumokat.
web link

Cetebe

A Cetebe® étrend-kiegészítők fokozatosan felszabaduló C-vitamint, és a C-vitamin cinkkel és D-vitaminnal való kombinációját tartalmazzák.
web link

Ügyfelünk véleménye:

"Számunkra a Brand Testing Clubbal való együttműködés egy elegáns megoldás. Megadták nekünk, amire szükségünk volt - valódi emberek véleményét. Bízunk a termékeinkben, de érdekel minket, hogy mit gondolnak róluk a fogyasztók. Milyen szavakat használnak, miben látják az előnyöket és a hátrányokat. Annak is örültünk, hogy a tesztelők dicsérik a terméket, továbbra is megvásárolják, és ajánlják barátaiknak is. Minden értékeléshez fotók és videók is tartoznak. Márkaszempontból és globálisan is tovább dolgozunk majd ezzel. A véleményekkel nem ér véget a történet, hanem éppen ellenkezőleg, a véleményekkel kezdődik."

Kateřina Janoušková

International Digital Marketing Manager

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"A STADAval közös tesztelés megmutatta, hogy mekkora előnyt jelent, ha a a megfelelő tesztelők körét tudjuk megcélozni. A CETEBE vitaminokat az anyukák közösségének szerettük volna felajánlani tesztelésre. A közösségeinkkel és a konkrét tesztelők kiválasztásának bevált folyamatával ez nem jelentett problémát. Az anyukák határozottan elkötelezettek voltak, és a vélemények megírása mellett rengeteg fényképet és videót is készítettek. Ezek mind hitelesek, amelyeket az ügyfél nagyon jól tud majd használni a közösségi médiában."

Michaela Kvapilová

Project Manager
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram