A virtuális valóság futárjai élménytesztelést biztosítottak

Az Adrop.cz vállalat 16 éve kínál élményajándékokat vásárlóinak.

A koronavírus világjárvány megjelenését követően azonban az Adrop.cz értékesítésében és az ügyfelek számában is jelentős visszaesés következett be. A Proficio ügynökséggel és a Brand Testing Club platformmal való együttműködésének köszönhetően azonban a vállalat képes volt egészen a potenciális ügyfelek otthonába juttatni az élményt. Ezt közösen értük el a VR berendezéseket tartalmazó speciális csomagok által, amelyeket a tesztelők megrendelhettek és kipróbálhattak.

Az eredmény 148 egyedi vélemény, fotó és egyéb marketingkommunikációs anyag lett.


148

Értékelések száma összesen

2 közösségben és 1 webáruházban publikálva.


283

Regisztrációk száma összesen

Nagyon sok tesztelő szerette volna kipróbálni a virtuális valóságot.


164

Multimediális bejegyzések

A tesztelők fotói és videói marketinganyagként szolgálnak majd.


Az értékelések itt találhatók:

55

értékelés

74

értékelés

19

értékelés

Hogyan adjunk el élményeket, amikor az emberek otthon vannak bezárva?

Az Adrop.cz élményügynökség a koronavírus járvány újabb áldozatává vált. Az eladásai visszaestek Nem csoda. A járvány miatt a korábbi ügyfelek otthon rekedtek, és elvesztették érdeklődésüket az élmények iránt. Ezért az Adrop.cz azzal az ötlettel állt elő, hogy az élményeket kombinálja a VR-rel (virtuális valóság), amely az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít. Hogyan tehetjük tehát élvezetesebbé a világjárványt, és hogyan hozhatjuk el az élményt az emberek otthonába?

A virtuális valóság futárai

Az Adrop.cz azt a célt tűzte ki maga elé, hogy felejthetetlen élményt hoz az emberek otthonába. Konkrétan VR-berendezéseket tartalmazó speciális csomagok formájában, amelyeket az emberek kipróbálhattak. Ez ám az igazi feladat számunkra! Felállítottunk egy tesztelési kihívást, és másfél hónapig kölcsönöztünk virtuális valóság-készleteket a tesztelőknek. Ez úgy működött, hogy a tesztelő mindig lefoglalt egy időpontot, amikor egy futár elhozta neki a készletet, majd két nappal később visszament érte. Végül 148 hiteles véleményt, sok fényképet és marketingkommunikációs anyagot kaptunk.

Adrop

Az Adrop.cz webáruház olyan élményajándékokat kínál, amelyek boldoggá teszik a sport kedvelőit, a felturbózott autók vagy épp az adrenalin szerelmeseit, az ínyenceket, de még a pihenni vágyókat is.
web link

Ügyfelünk véleménye:

“Nemcsak a termék ismertségét sikerült növelnünk, hanem jó értékeléseket is kaptunk, amelyekben a tesztelők megcáfolták az emberek klasszikus félelmeit - miszerint a VR csak a fiatal, technikához értő embereknek való, vagy hogy a VR szemüveg le fog esni a kisgyerekek fejéről. Nem számítottunk erre a szép mellékhatásra, és most már jó üzleti hasznát vehetjük. Szeretném megköszönni a Proficio és a Brand Testing Club csapatának a szakmai odafigyelést, gondoskodást. Az egész projekt zökkenőmentesen zajlott.”

Adéla Lampová

Marketing Manager

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"A tesztelés az Adroppal egy igazi élmény volt. A legjobb pedig az volt benne, hogy segítettünk egy másik vállalatnak ellenállni a világjárvány hatásainak. Ráadásul, egy kicsit átalakítottuk a hagyományos tesztelési formátumot, hogy kipróbálhassanak valami mást. Még nem volt futárunk, aki termékcsomagokat kölcsönzött volna a tesztelőknek. Köszönjük szépen a csodálatos kommunikációt Lucia Buriannak a Proficio-tól. Az Adrop.cz sokkal többet tud nyújtani a VR-nél, így alig várjuk, hogy újra együtt dolgozhassunk vele."

Pavlína Žabková

Community Senior Account Manager
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram