A Tekro vakkóstolása leginkább a tesztelők kiskedvenceit örvendeztette meg

A járványhelyzet idején az iskolák, éttermek, szállodák és kutyamenhelyek zárva voltak. A Tekro korábban ezeken a helyeken teszteltette állateledeleit. Mindig is igyekezett kideríteni, hogy melyik eledel ízlik a legjobban az állatoknak, hogy szükség esetén módosítsa a termékeket, és csak valódi minőséget nyújtson a kisállattartóknak. A menhelyek bezárása ellenére a Tekro nem akart lemondani ezekről az objektív visszajelzésekről. Ezért fordultak a Brand Testing Clubhoz. A hiteles vélemények megszerzése és az összesen 3 féle granulátum tesztelése érdekében a vakkóstolás módszerét választottuk. A tesztelők hűséges közösségét, a ŽENY s.r.o.-t szólítottuk meg, akik 125 véleményt és kérdőívet gyűjtöttek össze a Tekro számára.


125

Kitöltött kérdőív

A kérdőíveket a tulajdonosok töltötték ki a kis szőrös barátok nevében.


9

Megvalósult tesztelés

És további tesztelést készítünk elő.


949

Regisztrált tesztelő

A kiskedvencekkel végzett tesztelés iránt nagyon sokan érdeklődtek.


Az értékelések itt találhatók:

125

értékelés


Hogyan szerezhetünk elfogulatlan adatokat a termékminőségről?

Szőrös kedvenceink kétségtelenül megérdemlik az olyan étrendet, amely ízletes és minden szükséges tápanyagot biztosít számukra. Ezért a Tekro gondosan teszteli termékeit, mielőtt azok piacra kerülnek. A koronavírus-járvány előtt a teszteléseket menhelyeken végezték. Most azonban erre nincs lehetőségük. A beszállítóknál végzett tesztelés a Tekro számára nem lett volna jó választás a korlátozott kapacitás, a kereskedelmi nyomás és a lehetséges elfogult eredmények miatt. A minőségvizsgálat a csomagolás gyártása szempontjából is kulcsfontosságú, amelyen minden összetevőt fel kell tüntetni. Ha például később kiderül, hogy egy új kutyaeledel-kínálat nem annyira ízletes a kutyák számára, akkor több millió dollár értékű csomagolást kell kidobni. Hogyan lehet tehát valósághű adatokat szerezni, a lehető legkisebbre csökkenteni a pazarlást, és a különösen éhes kiskedvencek kedvében járni?

Vaktesztelés

A fő kihívást az eredmények átláthatóságának és időben történő leadásának biztosítása jelentette a termékek minőségének és ízletességének ellenőrzése, valamint a csomagolás kialakítása miatt. A tesztelést különösen élvezték tesztelőink háziállatai. Egy olyan csomagokat kaptak tőlünk, amelyeken egyszerűen a C, D és E betűk voltak feltüntetve, így fogalmuk sem volt arról, hogy pontosan milyen terméket kaptak. Ez lehetővé tette, hogy elfogulatlan visszajelzéseket, sőt, az állatok viselkedéséről is információkat kapjunk, mivel a tesztelők nagyon komolyan vették a vakkóstolást, és semmit sem akartak a véletlenre bízni. Elvégre a háziállataikról volt szó.

Tekro

1991-ben a Tekro azt tűzte ki céljául, hogy boldogabbá tegye az állatokat. A vállalat a házi- és haszonállatok takarmányozásával és egészségével kapcsolatos tanácsadásra és termékgyártásra szakosodott.
web link

Ügyfelünk véleménye:

"Az együttműködés sikeres volt. Most a száraz tápokat teszteltük, de táplálékkiegészítőket is teszteltettünk már. Nem jelent problémát, hogy bármit teszteljünk bármilyen célcsoporton. Az egyik legnagyobb előny pedig az, hogy egyidejűleg több tesztelés is futhat. Számomra az átláthatóság és az elért eredmények minősége a fontos. Nagyra értékelem a Brand Testing Club csapatának hozzáállását is, akik számára semmi sem jelent akadályt, és a hozzáértésüknek köszönhetően a tesztelés során nem kellett aggódnom semmi miatt."

Michaela Gábríková

Fejlesztő

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"A Tekroval egy egyedülálló tesztelési folyamatba kezdtünk, amely segít a vállalatnak a termékek minőségének, ízletességének és a csomagolások ellenőrzésében. Izgatottan és kíváncsian vetettük bele magunkat ebbe a kihívásba, hogy lássuk, hogyan fogadják majd tesztelőink (és háziállataik). Az eredmények nem sokáig várattak magukra, és az ügyféltől pozitív visszajelzést kaptunk a tesztelők eredményeinek minőségéről. A kommunikáció zökkenőmentes és hatékony volt, és már alig várjuk a következő tervezett együttműködést."

Pavlína Žabková

Community Senior Account Manager
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
Nový formulár (HU)
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram