A táplálékkiegészítő tesztelése organikus értékelések lavináját váltotta ki, a márka elérése is nőtt

A NaturaMeddel végzett tesztelés rutinszerű volt, de példátlan eredményeket hozott. A márka objektív véleményt kért az OmegaMarine Forte+ termékükről. Úgy vélte, hogy a termék megállja a helyét a piacon. De mit gondoltak a vásárlók? Megkérdeztük a Ženy s.r.o. közösségét, és 92 vélemény világosan beszélt.

A tesztelők lelkesek voltak, 93%-uk ajánlaná a terméket. Miután az ügyfél közzétette a véleményeket a weboldalon és a Heurekán, más vásárlók is elkezdtek véleményeket írni teljesen maguktól. Emellett a márka közösségi média elérése is nőtt, és egy posztot 50 000-en is megnéztek. A termékoldal látogatottsága is jelentősen megnőtt, konkrétan 3617 követővel. 


468

Jelentkezések száma összesen

Az OmegaMarine Forte+ határozottan lenyűgözte tesztelőinket.


92

Értékelések száma összesen

Közel száz hiteles és információkkal teli vélemény.


4,5

Átlagos értékelés

A tesztelők nagyon elégedettek voltak a termékkel.


460

Kitöltött kérdőívek száma

A NaturaMed márka a tesztelésnek köszönhetően piaci felmérést végzett.


Az értékelések itt találhatók:

46

értékelés

46

értékelés

A tesztelés még akkor is szükséges, ha a terméket tökéletesnek tartod

A NaturaMed márka természetes étrend-kiegészítőket importál Norvégiából. Izgatottak voltak az új terméktől, az OmegaMarine Forte+-tól, és 100%-ig hittek annak hatásában. Ennek ellenére nagyobb objektivitást akartak kínálni vásárlóiknak, és megkönnyíteni a döntésüket. Szükség volt elfogulatlan véleményekre. Másodlagos cél volt a vállalat PR promóciója, ezért úgy döntöttek, hogy felveszik a kapcsolatot a Brand Testing Clubbal.

Már néhány vélemény is motiválni fogja az értékelésre a vásárlókat, a többi pedig már megy, mint egy lavina

A NaturaMed teszteléséhez megszólítottuk a Ženy s.r.o. közösséget. A 468 beküldött pályázatból kiválasztottuk a legjobb 50 tesztelőt. Az eredmény 48, információban gazdag értékelés és általánosan elismerő vélemény a termékről. A tesztelők 93%-a ajánlaná másoknak is azt. Különösen a könnyű lenyelhetőséget, valamint a halszag és utóíz hiányát emelték ki és dicsérték. A tesztelők nagyon aktívak voltak a közösségi médiában, amelynek eredményeképpen a NaturaMed-posztok több tízezer emberhez jutottak el. A márka ismertségének növelésére irányuló PR-cél is teljesült, a weboldal látogatottsága 3617 látogatóval nőtt. A tesztelésnek lavinaszerű hatása volt. Amikor az új ügyfelek látták, hogy a termékről már vannak vélemények, úgy döntöttek, hogy sajátjukat is megosztják. A márka így rengeteg extra organikus véleményt szerzett és szerez, teljesen ingyen. Ennek így is kell lennie!

NaturaMed

Táplálékkiegészítők beszállítója Norvégiából.
web link

Ügyfelünk véleménye:

“A reklám lenyűgöző, de sokkal fontosabb, hogy mit mondanak az emberek a termékedről. A hitelesség tesz különbséget az értékesítésben. Pontosan ezt kapjuk a Brand Testing Clubtól. Ráadásul a tesztelés csak a kezdet volt, ha nem kaptuk volna meg az első 46 értékelést a tesztelőktől, nehezen jutottunk volna el oda, ahol ma tartunk. A Brand Testing Club segített nekünk bővíteni a vélemények gyűjteményét. Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk azon, hogy még több termékünk piacra kerüljön.”

Alexandra Melicherová

PR Specialist, NaturaMed Pharmaceuticals

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"A NaturaMeddel végzett tesztelés igazán meglepett minket. Úgy volt, hogy ez egy teljesen szokásos, normális kampány lesz, a végén rengeteg jó értékeléssel a tesztelőktől, de sokkal többet hozott. A Heurekán közzétett vélemények felgyorsították a nem tesztelő vásárlók értékeléseinek organikus növekedését. Ez csak megerősítette azon márkák előnyeit, amelyek nagyszámú értékeléssel büszkélkedhetnek az összehasonlító oldalakon és a saját weboldalukon."

Michaela Kvapilová

Projektmenedzser
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram