A Philips előtesztelése és élménytesztelése összesen 1135 értékelést generált

Az együttműködés még 2014-ben kezdődött, amikor létrejött az első közösségi tesztelési platform, a ŽENY s.r.o. Bár a Philips saját tesztelési platformmal rendelkezik, mégis rendszeresen igénybe veszi a know-how-t és a szolgáltatásokat élménytesztelés, véleménygenerálás és “word of mouth” formájában az érintett közösségben.

Az ügyfél részéről a legnagyobb érdeklődés mindig az úgynevezett ELŐTESZTELÉS iránt mutatkozott, azaz a visszajelzések és vélemények beszerzése még azelőtt, mielőtt a termék piacra kerülne. Minden egyes generált értékelés hatására, akár a közösségben, akár a Heureka.cz oldalon vagy más webáruházakban, nagyobb valószínűséggel vonódtak be a bizonytalan fogyasztók.


34

Tesztelések száma összesen

2018 óta megvalósult kampányok.


1135

Értékelések száma összesen

A véleményeket a tesztelői közösségben, a Philips webáruházban és a Heureka.cz oldalon osztották meg.


2058

Regisztrációk száma összesen

Érdeklődők, akik Philips termékeket akartak tesztelni.


Az értékelések itt találhatók:

412

értékelés

343

értékelés

380

értékelés

Miben volt mindig más az együttműködés?

A hosszú távú együttműködésünknek és az ügyfél által tökéletesen megfogalmazott elvárásoknak köszönhetően mindig személyre szabott kampányt tudtunk készíteni. Ez pedig nem volt más a részükről, mint elérni pontosan a célcsoportot, és érdeklődés esetén találkozót szervezni a potenciális ügyféllel. Például a gőzgenerátoros vasalók tesztelésekor még a kampánystratégiát is megváltoztattuk. A termék gyakorlati kipróbálásának lehetősége a brandmenedzserrel való személyes találkozóval kombinálva, aki bemutatja a termék előnyeit, mindig is nagyon sikeres formája volt az úgynevezett tapasztalati vagy élménytesztelésnek.

Miért előnyös a hosszú távú együttműködés?

Nem csak a Philips esetében fordult elő, hogy a tesztelők többször is nagy érdeklődést mutattak a termékek iránt, még akkor is nagyon érdeklődtek a vásárlás iránt, ha nem választották ki őket a tesztelésre. Az évek során több ezer értékelést tudtunk generálni a márkáról az interneten, valamint további visszajelzéseket gyűjtöttünk csillagok, NPS és egyéb adatok formájában a márka meglévő és potenciális vásárlóitól.

Philips

A Philips célja, hogy átgondolt innovációkkal javítsa az emberek életét. A Philips piacvezető a férfi borotválkozás és fogtisztítás területén.
web link

Ügyfelünk véleménye:

"A ŽENY s.r.o. közösségének, a felhasználói felületének és a más portálokkal való együttműködésnek köszönhetően a Brand Testing Club el tudott szakadni a versenytársaktól. Nagyra értékelem a marketingesek és az account manager kollégák professzionális hozzáállását minden egyes általuk szervezett kampányhoz, a szolgáltatásuk és megközelítésük jelenleg átlagon felüli. Úgy gondolom, hogy éppen ennek a minkroinfluencerek irányába tanúsított hozzáállásnak köszönhető az is, hogy a tesztelők ilyen magas arányban osztanak meg véleményeket."

Martin Žižka

Digital Marketing Manager Philips

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"Régóta fennálló kapcsolatunk van ügyfelünkkel, a Philips-szel, és minden új kampány az elejétől a végéig mindig örömünkre szolgál. Minden kampánybrief pontos és egyértelműen célzott. Még nagyobb öröm, amikor az ügyfél a marketingkommunikációjában és azon túlmenően is felhasználja az összes véleményt, a közös kampányból származó adatokat. Az ilyen jellegű együttműködéseknek köszönhetően a mi szolgáltatásunk és megközelítésünk is egy új szintre kerül, és ezt imádjuk!"

Jana Velínská

Community Sales
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
Nový formulár (HU)
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram