A NAVITEL autós kameratesztjei több tíz százalékkal növelték az eladásokat

50 geek tesztelő, 191 minőségi értékelés, 100%-os ajánlások és 30%-os növekedés az értékesítésben. Ezeket a számokat a fedélzeti kamerákat gyártó cég, a NAVITEL termékeinek tesztelése hozta. Bár világszerte árulják, Csehországban régóta nehézséget okozott, hogy ismertté váljon a márka. Most a rengeteg értékelésnek köszönhetően a cégnek lehetősége van arra, hogy hatékony review marketinggel fordítson a helyzeten. Ezenkívül pedig igényes felhasználói visszajelzéseket kaptak. Nagyra értékelték azt a lehetőséget is, hogy személyre szabott tesztelőket válogathattak az összesen 796 regisztrált felhasználó közül. Vessünk egy pillantást a teljes tesztelés menetére.


100 %

A tesztelők elégedettsége

Minden tesztelő ajánlja a kamerát.


796

A regisztrált tesztelők száma

A kamera hihetetlenül sok, 796 potenciális tesztelőt vonzott.


4,3

Átlagos értékelés

A tesztelők elégedettek voltak a termékkel.


191

Értékelések száma összesen

Elég értékelés a hatékony értékelő marketinghez.


Az értékelések itt találhatók:

49

értékelés

44

értékelés

49

értékelés

49

értékelés

A márka alacsony láthatósága, az eladások alacsony száma és a mesterséges értékelések nem tesznek jót a márkának

"Azt akarjuk, hogy meghallgassanak minket." Ez volt az ügyfél kívánsága. Bár a NAVITEL globális szereplő, Csehországban csak 20%-os piaci részesedéssel rendelkezik. Ezért is aggasztotta az alacsony láthatóság, különösen a tervezett újdonságok népszerűsítése kapcsán. Egy ideje már éltek a terméktesztelés lehetőségével, de mindent saját maguk teszteltek. Így hiányzott a külsős személytől származó visszajelzés, ami mindig értékesebb. Minőségi, elfogulatlan értékeléseket kellett szerezniük, és ezzel egyidejűleg a márkaismertséget is elő kellett mozdítaniuk. Még mindig félő volt, hogy a hétköznapi fogyasztók nem fogják érteni a technikai terméket, és a vélemények valójában semmiről se szólnak majd. Pontosan ebben rejlett a kihívás számunkra: meg kellett mutatnunk, hogy mire képesek a Brand Testing Club tesztelői.

A mi közösségeinkben találod a legnagyobb geekeket

Nem okozott gondot, hogy 796 geeket találjunk tesztelőink között, akik közül a NAVITEL kiválasztotta az általuk megítélt 50 legjobbat. Nem volt problémájuk a kamera vezérlésével, és a tesztelők 100%-a ajánlaná a terméket. Az így kapott vélemények részletesek és informatívak voltak, megmutatták, hogy egyszerűen felbecsülhetetlen a másik oldal meglátása. A marketinghatás azonnali volt, az eladások 30%-kal nőttek. Ugyanakkor a NAVITEL rengeteg minőségi tartalmat (fotókat és videókat) kapott a reklámozáshoz, és az összes szöveg különböző nyelvi változata nagyban megkönnyítette a munkát.

NAVITEL

A NAVITEL egy prágai székhelyű vállalat, amely autós fedélzeti kamerák, navigációk és autós kiegészítők fejlesztésével foglalkozik az autóipar számára világszerte.
web link

Ügyfelünk véleménye:

„Aggódtunk a tesztelők minősége miatt, hogy az adott személy legalább egy kicsit ismerje a technológiát. A Brand Testing Club segítséget nyújtott nekünk a kiválasztási folyamatban, és ami a legfontosabb, 5x több tesztelőből válogathattunk. A dashcam tesztelése egy tesztprojekt volt. Nagyon jól ment, és a Brand Testing Clubbal továbbra is tesztelni fogunk más termékeket. Várom a további együttműködést.“

Martin Lukš

Értékesítési menedzser

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
„Sok márka saját maga teszteli termékeit, ahogyan a NAVITEL is tette. A márkák azonban gyakran szerzői vakságban szenvednek, és saját tesztelésük során nem fedezik fel termékeik valódi hiányosságait. Ráadásul maguk az ügyfelek is jobban kedvelik az átlagfogyasztók elfogulatlan értékeléseit. Ezt bizonyítják a NAVITEL kampányt követő üzleti eredmények is.“

Zuzana Buštíková

Projektmenedzser
Dávid Puha

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Dávid Puha - Expansion Manager Brand Testing Club
Nový formulár (HU)
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram