A mikroinfluencerekkel való tesztelés nagyszerű kiegészítője marketingstratégiádnak

A terméktesztelés nem csak arra használható, hogy viszonylag rövid időn belül hiteles véleményeket gyűjtsünk össze. Kiválóan alkalmas már meglévő marketingstratégiád kiegészítésére is.

A Fuse ügynökségnek is hasonló elképzelései voltak, aki szolgáltatási portfólióját szerette volna egy újabb tevékenységgel bővíteni. Az ügynökség ezért kapcsolatba lépett a Testuj.to-val, és megbízott minket a mikroinfluencerekkel való teszteléssel ügyfeleik számára.


3

Ügyfelek száma

A FUSE 3 kliense próbálta ki a tesztelői együttműködést mikroinfluencerekkel.


22

Tesztelt termékek száma

LG készülékeket, HP nyomtatókat és Shelma macskaeledeleket teszteltünk.


3290

Regisztrált tesztelők száma

Négy tesztelési kampány és óriási érdeklődés a tesztelők részéről.


440

Vélemények száma összesen

Tesztelőink tették a dolgukat.


Az értékelések itt találhatók:

303

értékelés

331

értékelés

28

értékelés

A drágább termékek esetében az értékelések döntőek

A Fuse ügyfelei között gyakran szerepelnek drágább termékeket vagy szolgáltatásokat kínáló, ismert márkák. Ezek az ügyfelek átfogóbb marketingstratégiával rendelkeznek, és rendszeresen olyan innovatív termékekkel állnak elő, amelyeket az ügyfelek még nem ismernek, és csak most kerülnek a piacra. Éppen ezért ezek alkalmas jelöltek értékelések generálására. Ezért döntött úgy a Fuse, hogy a kiválasztott termékeket egészen tesztelőink ajtajáig küldi.

A tesztelők ezúttal üzletasszonyok voltak

A HP nyomtatókat, LG elektronikai készülékeket és a Shelma macskaeledeleket mikroinfluencerekkel tesztelő kampány bebizonyította, hogy a drágább termékek esetében az értékelések döntő fontosságúak. A Testuj.to-val való együttműködésnek köszönhetően ma már gazdagabb lehetőségeket kínálhatnak ügyfeleiknek a tartalomstratégia kialakításában, objektív visszajelzések formájában, amelyet a vásárlók annyira keresnek.

Fuse

A Fuse releváns tartalmakat hoz létre jól ismert márkák számára, és módszereket dolgoz ki arra, hogyan tehetik láthatóvá magukat a vásárlók előtt.
web link

Ügyfelünk véleménye:

"Egyedi módokat keresünk ügyfeleink számára, hogyan tudnánk érdekes tartalommal összekapcsolni márkájukat, és személyre szabott megoldásokat készítünk számukra. Főleg a cseh piacra újonnan belépő, vagy csak rövid ideig ott lévő termékek esetében bebizonyosodott, hogy érdemes objektív visszajelzéseket, valós vásárlói véleményeket felhasználni a tartalomstratégiák kialakításakor és azok pontos célzásakor. Ezek ugyanis nagyon keresettek és a vásárlás során gyakran döntő fontosságúak. Együttműködésünk a Testuj.to-val a nyomtatók tesztelésének példáján, melyet vállalkozónő mikroinfluencerek végeztek, megerősítette, hogy ez az új forma újabb lehetőséget teremt ügyfeleink vásárlóinak döntéshozatali folyamatának megkönnyítésére, és ezzel marketingtevékenységünk portfóliójának bővítésére. Köszönjük a Testuj.to csapatának a kellemes együttműködést és az eredmények profi bemutatását."

Kamila Pacula

Digital creative strategist

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"A FUSE-zal közösen megvalósított tesztelés egyértelműen megmutatta, hogy az online értékelések generálása remekül kiegészíti az átfogó marketingkampányokat is. A mindkét oldalról gördülékeny kommunikációnak és a hűséges minkroinfluencereinkkel végzett tesztelésnek köszönhetően a FUSE további hozzáadott értékű marketingtevékenységgel gazdagíthatja portfólióját. Nagyon köszönjük Kamila a nagyszerű együttműködést, és hiszem, hogy még sok más kampányt valósítunk meg együtt a jövőben."

Pavlína Žabková

Community Senior Account Manager
Dávid Puha

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Dávid Puha - Expansion Manager Brand Testing Club
Nový formulár (HU)
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram