A hatásnak mérhetőnek és kézzelfoghatónak kell lennie, avagy az Inproducts terméktesztelés

Ma már számos mód és eszköz közül választhatunk, hogy márkánkat láthatóbbá tegyük. A lehetőségek az online világban kezdődnek, és messze nem érnek véget a magazinokban vagy óriásplakátokon megjelenő nyomtatott hirdetésekkel. De épp a nyomtatott hirdetéseknek van egy különösen nagy problémájuk. Hogyan mérhető, hogy hány vásárlót hozott egy autópálya melletti óriásplakát? Hány sofőrt győzött meg ténylegesen egy fülbemászó szlogen? Sajnos az ilyen konverziót nehéz mérni.

A marketingkampány mérhető eredményeinek elérése érdekében az Inproducts a Brand Testing Clubbal való együttműködésre támaszkodott. A márka ismertségének növelése érdekében 7 termékét küldte el tesztelésre. A ŽENY s.r.o. közössége ismét nem okozott csalódást. Összesen 615 őszinte véleményt hozott, és a tesztelők széles körben megosztották tapasztalataikat a közösségi médiában.


7

Tesztfelhívás

Objektív értékelések beszerzésére.


1539

Regisztrált tesztelők száma

Nem kellett őket győzködni.


615

Értékelések száma összesen

Három weboldalon publikálva.


40 %

Webshop látogatottságának növekedése

A fő cél a márka ismertté tétele volt.


Recenze umístěné na:

213

recenzí

189

recenzí

213

recenzí

Hogyan tedd láthatóvá márkádat szerény költségvetése ellenére is?

Az Inproducts is szembesült a magazinokban vagy a televízióban megjelenő, nem mérhető kampányok problémájával. A vállalat olyan marketingstratégiát keresett, amellyel kitűnhet az ügyfelek körében, miközben kézzelfogható és mérhető eredményeket ér el. Emellett szem előtt kellett tartania korlátozott költségvetését is. Az Inproducts-ot a visszajelzések hiánya is aggasztotta. Enélkül gyakran nehéz volt megtalálni a nanotechnológiájukban rejlő összes tökéletlenséget. Hiányzott a fogyasztók objektív értékelése, visszajelzése.

A tesztelés 40%-kal növelte a webáruház forgalmát

A márkaismertség növelése és a hiteles értékelések biztosítása érdekében az Inproducts 7 terméket választott ki tesztelésre a lábbelik, ruházati cikkek, bőrülések, sátrak és hátizsákok impregnálása kategóriákból. A microinfluencerek önkéntes jelentkezései hamarosan elkezdtek gyűlni, és az Inproducts valóban megkapta a kívánt láthatóságot. Webáruházuk havi átlagos látogatottsága 40%-kal nőtt, és a termék pozíciója a Heurekán akár 9 helyet is javult a kategóriájában. A márka profitált a tesztelők által a közösségi médiában megosztott visszajelzésekből is, amelyek lehetővé tették a termék gyengeségeinek azonosítását, és ezt követően a vásárlói preferenciákhoz való igazítását.

Inproducts

Az Inproducts egy olyan vállalat, amely prémium kategóriás textilimpregnálás gyártására összpontosít, kifejezetten a túrázás szerelmesei számára.
odkaz na web

Vyjádření klienta:

"A Brand Testing Clubot egy kiállításon ismertük meg, amelyen rendszeresen részt veszünk. Megtetszett a márkaismertség és a visszajelzések növelésének lehetősége, és úgy döntöttünk, hogy együttműködünk. Helyesen cselekedtünk. Most már a második karácsonyunkat éljük, a Heureka rangsorában egyre feljebb kerülünk, és a webáruházunk forgalma is növekszik. És mindenekelőtt az eredmények végre mérhetőek. Külön szeretném dicsérni Tomas és Pavlina ügyfélmenedzsereket, akik extra feltételeinket is figyelembe vették. Amit megígértek, azt meg is kaptuk."

Martin Faltýnek

Graphic design & marketing

Vyjádření Testuj.to:

"Az egyik prágai kiállításon ismerkedtem meg a különböző felhasználási módú impregnáló spray-ekkel. Az Inproducts ügyféllel azonnal megakadt a szemünk egymáson, és az együttműködés mellett döntöttünk. Nekem megtetszettek a termékeik, az Inproductsnek pedig tetszett a lehetőség, hogy termékeiket bevonjuk a tesztelésbe, ami régóta várt láthatóságot és hiteles értékeléseket hozhat számukra. A kiváló eredmények jelzik a kampány sikerét, ami a tesztelők nagy érdeklődése mellett a hibátlan és gyors kommunikációnak is köszönhető."

TOMÁŠ BUŠEK

Community sales manager
Michaela Antikainen

“Zjistěte, jak vám s Testuj.to můžeme pomoci”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Testuj.to
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram