A Bosch tesztelés és marketingkampány megháromszorozta az eladásokat

A Boschnál a felhasználóközpontú megközelítést alkalmazzák, ami azt jelenti, hogy nem közömbösek az ügyfelek visszajelzései iránt. Sőt, igyekeznek hatékonyan felhasználni azokat, és ennek megfelelően fejleszteni a termékeket.

Éppen ezért a Bosch-t zavarta, hogy az újonnan bemutatott termékeikről hiányoznak a minőségi értékelések. A tesztelésben lehetőséget láttak a termék ismertségének növelésére, az eladások növelésére, valamint arra is, hogy megalapozzák a közelgő marketingkampányukat.

Az együttműködés elején közösen meghatároztuk a vásárlói célcsoportokat, és kiválasztottuk a tesztelni kívánt termékeket. A tesztelők végül a mérőlézer (tévén tesztelve) és a tisztítókefe között választhattak.

A tesztelés eredménye rengeteg minőségi értékelés (120), tesztelőktől származó hiteles fotók és a kefeeladások megháromszorozása volt.


120

Vélemények száma összesen

Kipróbáltuk a tisztítókefét és a mérőlézert.


662

Regisztrált tesztelők száma

A Bosch határozottan lenyűgözte tesztelőinket.


351 000

TV-műsor nézők

Ennyi néző nézte a Na Houpačce című műsorban a tesztelés bejelentését.


76

Tesztelőktől származó fényképek és videók száma

A Bosch a tesztelőitől származó fotókat és videókat egy másik marketingkampányban fogja felhasználni.


Az értékelések itt találhatók:

40

értékelés

20

értékelés

20

értékelés

40

értékelés

Egy új terméknek értékelések nélkül nincs esélye

Az értékelések nélküli új termék a számos platformon zajló kiterjedt marketingkampány ellenére sem fog jól hatni a vásárlókra. A Bosch-nak fel kellett készülnie arra a helyzetre, amikor a vásárló meglát egy terméket például egy bannerhirdetésben és rákattint, azonnal találjon róla a véleményeket. Ugyanakkor a visszajelzések a további termékfejlesztéshez is hiányoztak. A felhasználóközpontúság (user-centricity) pedig a Boschnál prioritás.

Értékelések, háromszoros eladás és 5 csillag a Heurece-n

A Bosch vállalat az egész tesztelést az előkészített marketingkampány amolyan megalapozásának tekintette. Mérőlézereket és tisztítókeféket teszteltettünk, a tesztelők pedig a vélemények mellett fotókat és videókat is megosztottak egymással. A Bosch ezeket az anyagokat egy nagyszabású marketingkampányban használta fel bannereken, YouTube hirdetésekben stb., amely megháromszorozta a UniversalBrush eladásait.

BOSCH

Innovatív technológiák és úttörő találmányok, amelyek megváltoztatták a történelmet.
web link

Ügyfelünk véleménye:

"Összességében nagyon pozitívan értékelem az együttműködést. Az ember azonnal jobban érzi magát egy költséges marketingkampány indításakor, ha tudja, hogy a jó felkészülésnek és az értékeléseknek köszönhetően megtérül a befektetés. Emellett sikerült még egy olyan ügyfélszegmenst is megszólítanunk, amelyet addig nem tudtunk elérni. És a Heurece (Árukereső) eredményével is elégedettek voltunk, öt csillagot kaptunk (90%-nál magasabb értékelés). Szívesen folytatjuk az együttműködést más termékek kapcsán is. Nagyon örülök, hogy van ilyen szolgáltatás a piacunkon."

Adéla Lišková

Retail Marketing Manager

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"A Bosch-sal való együttműködés kiválóan előkészítette a megfelelő rajtot a tesztelt termékek marketingkampányának elindításához. A Testuj.to és a Bosch közötti folyamatos és egyértelmű kommunikációnak köszönhetően egy jól előkészített tesztelés jöhetett létre, amelybe Csehország minden tájáról bevontunk mikroinfluencereket. Nemcsak kiválóan tesztelték a termékeket különféle körülmények között, hanem minőségi értékeléseket is készítettek róluk. A vélemények írásos szöveg, fényképek és videókritikák formájában születtek meg."

Michaela Kvapilová

Community Account Manager
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram