A Barnängen svéd kozmetikumok teljes online kampánya több mint 2000 tesztelőt vonzott

A zenysro.cz közösségen 6 féle kozmetikai terméket teszteltünk, fajtánként 100 darabot. Több mint 2000 tesztelő iratkozott fel a tesztelésre, akik 1396 egyedi véleményt írtak. Megjelentek a Heureka.cz összehasonlító oldalon, a zenysro.cz közösségben, valamint a Notino.cz és a dm.cz webshopokban. A kampány elérését az ügyfél meghatározott közösségeknek szóló PR-cikkel támogatta, amelyet a weboldal látogatói közül több mint 400 000-en láttak.


2186

Regisztrált tesztelők száma

a zenysro.cz közösségi portálon, amelyből 600-at választottunk ki tesztelésre.


1396

Vélemények

Unikátne recenzie sme publikovali na 4 weby. Heureka.cz, zenysro.cz, notino.cz a dm.cz


414 446

A PR cikk elérése

a kiválasztott közösségből ennyi olvasó kereste fel a tesztelés során a termékről szóló PR-cikket.


98%

Elégedettség

a tesztelők nagyon pozitívan értékelték a termékeket.


Az értékelések itt találhatók:

583

értékelés

205

értékelés

306

értékelés

300

értékelés

Hogyan növeljük a márkaismeretséget új termékek esetében?

A vásárlók egyre gyakrabban vásárolnak online. Ehhez a viselkedéshez kapcsolódik az értékelések jelensége, amelyek jelentősen befolyásolják, hogy a vásárló megvásárolja-e a terméket vagy sem. Ez különösen nehéz a piacon lévő új termékek esetében. Kevés, vagy nincs még vélemény az adott terméken. Ezért a vásárló gyakran elhalasztja, vagy egyáltalán nem fejezi be a vásárlást. A márkák pedig gyakran nem kapnak visszajelzést célzásuk és kampányaik optimalizálásához.

Tesztelés kiválasztott közösségek mikroinflucereivel.

Tehát egy hat hetes tesztelési, a közösségi portálon elhelyezett PR-cikkel támogatott kampányt terveztünk, kiegészítve ezzel az ügyfél piacra lépési stratégiáját. Az első napokban láthattuk, ahogy új regisztrációk érkeznek a tesztelési felhívásra. Négy nap elteltével el tudtuk küldeni a termékeket a tesztelőknek. Az eredmény több mint 1300 egyedi vélemény, amely mind objektív és hiteles. A tesztelők magas pozitív értékelése tehát értékes visszajelzés mind az ügyfél, mind a bizonytalan potenciális vásárlók számára.

Henkel

Innovatív márkáival és technológiáival világszerte vezető Henkel három divízióval működik: Adhesive Technologies (Ragasztótechnológiák), Beauty Care (Szépségápolás) és Laundry & Home Care (Mosás és tisztítószerek).
web link

Ügyfelünk véleménye:

A Testuj.to-val való együttműködéssel nagyon elégedettek voltunk. Kellemesen meglepett minket a professzionális hozzáállás, a gyors és problémamentes megegyezés és a kampány kiváló eredményei. Ennek az együttműködésnek köszönhetően minőségi értékeléseket kaptunk termékeinkről a webshopokban és a közösségi oldalakon. A PR cikkek és a játék még magasabb márkaismertséget (brand awareness) eredményezett. Az ügyfélfelületet is nagyon pozitívan értékeljük, ennek köszönhetően folyamatosan kéznél voltak a kampány adatai. Várjuk az újabb együttműködést.

Tereza Límová

Digital Manager Henkel Beauty Care CZ/SK

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
Nagyszerű volt dolgozni a Henkel digitális csapatával. Akkora volt az érdeklődés a termékek iránt, hogy négy napon belül elvégeztük a tesztelést. Ezenkívül a tesztelők nagyon pozitívan értékelték a termékeket, és támogatták a márkaismertség növelését szolgáló posztokat az Instagramon és a Facebookon.

Tomáš Bušek

Community sales manager
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram