120 nő vásárolt a Trenýrkárna.cz oldalon, és osztotta meg véleményét a webáruházról és a megvásárolt termékekről

A Trenýrkárna.cz webáruház által kínált vásárlást és szolgáltatásokat a ŽENY s.r.o. közösségével teszteltük. A tesztelők 300 CZK értékű kedvezményes utalványt kaptak a teljes vásárlásra. A rendelés feltétele volt a minimum 500 CZK érték, és legalább egy darab Styx rövidnadrág megvásárlása.


173

Regisztrált tesztelők száma

Érdeklődők, akik a Trenýrkárna.cz oldalon akartak vásárolni.


120

Megrendelések száma

A tesztelésnek köszönhetően beérkezett megrendelések száma.


321

Értékelések száma összesen

Három oldalon tettünk közzé egyedi értékeléseket.


95%

Elégedettség

A tesztelők értékelésének eredménye Net Promoter Score formájában.


Az értékelések itt találhatók:

120

értékelés

96

értékelés

105

értékelés

Hogyan zajlott a kampány?

A tesztelésben 130 tesztelő vett részt, akik egyedi kedvezménykódot kaptak a vásárláshoz. A kiválasztott tesztelő előre tudta, hogy a kapott utalványért milyen kötelezettséggel tartozik. A kiválasztott női fogyasztóinknak a webáruházból kellett vásárolniuk, tesztelniük kellett a terméket, majd objektív felhasználói véleményt írniuk. A véleményeket ezután megosztották a ŽENY s.r.o. közösségében, a Heureka.cz oldalon, valamint a Trenýrkárna.cz webáruházban is értékelniük kellett a megvásárolt terméket.

Hozzáadott érték az ügyfél számára extra bónuszként

A tesztelés ezen formájának köszönhetően az ügyfél új vásárlókat szerzett, növelte a márka és a termék ismertségét. Emellett további információkat szerzett mindazoktól, akik jelentkeztek a tesztelésre, a felmérés konkrét kérdéseire adott visszajelzések formájában.

Trenýrkárna.cz

A legnagyobb cseh webáruház, amely férfi és női fehérneműkkel is foglalkozik. Cseh és nemzetközi fehérneműmárkák közül választhat kedvező áron. Boxeralsók, rövidnadrágok, páros fehérneműk, amit csak szeretne. Ha ajánlhatjuk, mindenképp nézze meg a cseh Styx márkát, amelynek teljes gyártása közvetlenül Csehországban történik.
web link

Ügyfelünk véleménye:

"A Brand Testing Clubbal és közösségeikkel való együttműködésnek köszönhetően nagyon átfogó és értékes véleményeket szereztünk. Sok információt kaptunk arról, hogy mit tudunk javítani a termékünk színvonalán és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásunkon egyaránt. Egy másik nem elhanyagolható előny számunkra a közösségi médiában elért jelentős elérés volt. Az együttműködés részünkről nagyon gyorsan, rugalmasan és problémamentesen zajlott le."

Petr Polák

Marketing igazgató

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"A Trenýrkárna.cz ügyféllel folytatott kommunikáció gyors, tömör és lényegre törő volt. Karácsony előtt indítotuk a kampányt, és tesztelőket kerestünk, akik a webáruházban ajándékot vásárolnának maguknak vagy szeretteiknek. A kampány tökéletesen volt időzítve, és minden szempontból sikeres volt. Az ügyfél női vásárlókat, értékeléseket és nem utolsósorban felmérési adatokat szerzett. Köszönjük, és örömmel várjuk a további együttműködést."

Andrea Gawron

Community Sales
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
Nový formulár (HU)
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram