10 000 Vileda termékminta Csehországba öt hónap alatt

A kampányt a mikroinfluencerek és nők szavainak hatására és befolyására építettük országszerte. A kampány célja az volt, hogy néhány hónap leforgása alatt országszerte termékminta-tesztelést végezzenek. A tesztelésre kiválasztott nők úgynevezett "körökben" számoltak be tapasztalataikról. Egy nő legalább 10 barátnőjét bevonta, és ezáltal terjesztette a termék hírnevét és a róla szóló szükséges információkat a körükben. A fő tesztelő, azaz a “nagykövet" a ŽENY s.r.o. 8 átvevőpontja egyikén vette át a termékeket, majd személyesen adta át azokat. Az így felépített kampány során minimálisra csökkentettük a logisztikára szánt összeget, az eredmény pedig sok objektív felhasználói vélemény és a szájról szájra terjedő hírnév (Word of Mouth) révén magas márkaismertség volt.


9 150

Bevont tesztelők száma

A kampányban részt vevő nők, akik megosztották tapasztalataikat.


280 000

Oldalmegjelenítés

A tesztfelhívás megtekintése (RU) a ŽENY s.r.o. közösségében a kampány során.


58 004

Közösségi média elérés

Közösségi média elérés az #uklizimsviledou hashtag alatt.


1 848 300

A kampány elérése

A WOM (Word of Mouth) által elért emberek száma.


Az értékelések itt találhatók:

3 885

értékelés

1 628

értékelés

Hogyan motiváltuk a tesztelőket, hogy minél nagyobb "kört" hozzanak létre?

A fő tesztelő, "nagykövet" nemcsak egy két Vileda-terméket tartalmazó csomagot kapott tesztelésre, hanem automatikusan részt vett a legaktívabb tesztelő versenyben is. Az a nagykövet, aki a legtöbb barátját hívta meg, és ők ezt követően véleményt írtak, megnyerte a tíz értékes Vileda termék egyikét. A fődíj egy 6000 CZK értékű Vileda robotporszívó volt.

Milyen hatása volt a tesztelői kampánynak?

A tesztelés részeként egy felmérés is készült, amely nemcsak arra összpontosított, hogy a tesztelők mennyire elégedettek a mikroszálas törlőkendővel és a szivaccsal, hanem arra is, hogy a tesztelők hajlandóak-e és milyen mértékben megosztani a termékekkel kapcsolatos tapasztalataikat. Az eredmények alapján lett megbecsülve az egész kampány elérése az elsődleges (tesztelők - barátaik/ismerőseik stb.) és a másodlagos (barátok - azok barátai stb.) megosztások szempontjából. A tesztelők számának és az elsődleges, valamint másodlagos megosztások számának összeadásával kaptuk meg a termékkel kapcsolatba kerülők végső számát, ami 924 150 volt. A két termék, azaz a PUR szivacs és az Actifibre mikroszálas törlőkendő esetében a kapcsolatok száma összesen 1 848 300 volt.

Vileda

A Freudenberg vállalat egy német családi vállalkozás, amelyet 1849-ben alapítottak Weinheimben. Az FHP Vileda (Freudenberg Household Products Vileda) háztartási termékekkel foglalkozó részlege több mint 30 éve van jelen a piacon. A divízió termékei segítenek a fogyasztóknak abban, hogy a takarítást kényelmesebben, hatékonyabban és környezetkímélőbben végezzék. Szinte az egész világon megvásárolhatóak.
web link

Ügyfelünk véleménye:

"A közös kampánynak köszönhetően egy hónapon belül nagyszámú terméket tudtunk eljuttatni a női fogyasztókhoz, akik várakozásainkat felülmúlóan osztották meg tapasztalataikat a közösségi hálózatokon. Nemcsak véleményeket és számos elgondolkodtató adatot kaptunk, hanem teljesen természetes “Word of Mouth-t” is több héten keresztül. Még ma is érzem a kampány visszhangját, négy hónappal azután, hogy elkezdtük a közös munkát."

Jiří Krechler

Marketing manager Vileda + Gimi CZSK

Testuj.to véleménye:

Brand Testing Club logo
"A Vileda márkának köszönhetően lehetőségünk volt arra, hogy egy megfelelő tesztelésen leteszteljük a mikroinfluencerek erejét és potenciálját. És hálásak voltunk érte! A ŽENY s.r.o. közösségében óriási sebességgel terjedt a termékről szóló információ és a tavaszi takarítás idején történő tesztelés lehetősége. A nők felelősségteljesen álltak hozzá nemcsak a takarításhoz, hanem a tapasztalataik és a véleményük megosztásához is."

Eva Čejková

Founder & CEO
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
Nový formulár (HU)
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram