Közösen segítünk a vásárlóknak a megfelelő vásárlási döntések meghozatalában

Egyre több eladás kerül át a hagyományos boltokból az online környezetbe. Segítünk neked egy új típusú marketingben, amely a piacon elérhető legjobb reklámozást használja – a személyes ajánlásokat.
Lépj velünk kapcsolatba
  • HippHewelet PackardHeureka
  • mallSamsungženy sro

Hogyan működik?

Egyáltalán miért érdemes még több értékelést szerezni?

Az értékesítés egyre inkább online környezetbe való költözése miatt a vásárlók egyre több személyre szabottabb reklámmal találkoznak. Ugyanakkor 96%-uk nem hisz a reklámokban. A márka iránti bizalom eltűnik. Ezért tudatosítottuk, hogy ma már szükséges máshogy állni a népszerűsítéshez.

Az embereknek szükségük van az ún. társadalmi bizonyítékra, „social proofra”, hogy a termék kiváló minőségű, és érdemes azt megvenni. A legmeggyőzőbb bizonyítékot pedig általában a személyes ajánlások és vélemények nyújtják. Ezt olyan tanulmányok is bizonyítják, amelyek szerint a felhasználók 72%-a nem vásárolja meg a terméket anélkül, hogy véleményeket olvasott volna róla.

Így néz ki egy értékelés

Minőségi, hosszú és objektív szöveg.

vannak előnyei
és hátrányai

Kizárólag megbízható és hiteles értékelések

A tesztelőktől érkező összes vélemény mindig objektív és ellenőrzött. Mindegyiket külön-külön átnézzük, hogy megfeleljenek a szigorú minőségi szabályoknak: információgazdag, minimum 250 karakter hosszúság, említett előnyök és hátrányok (ha vannak), stb.

80 000+ tesztelőből álló közösség

Több mint 80 000+ tesztelőt tudunk megszólítani Csehországban és Szlovákiában. Tartalmaikkal és értékeléseikkel hatással vannak potenciális vásárlóidra, és növelik terméked ismertségét. Kit keresel? Ápolónőket, üzletasszonyokat, vagy esetleg horgászokat és autórajongókat? Ismerjük őket!

80 000+

Hasznos és értékes adatok

Az ügyfélfelület egy kincsesláda. Értékes adatokat találsz itt értékesítési és marketingosztályod számára. Amit pedig nem találsz meg ott, jelezd nekünk, és kiegészítjük. Ügyfeleink leginkább ezeket értékelik:
  • Funnel (tölcsér) a tesztelések látogatásától a kiválasztott tesztelők számáig
  • Az összes tesztelő belépő kérdésekre adott válasza (.csv formátumba exportálható)
  • Wordclouds – áttekinthetően bemutatja a tesztelt termék leggyakoribb előnyeit és hátrányait
  • Minden vélemény (.csv formátumba exportálható)
  • Net Promoter Score, Customer Satisfaction Feedback
  • Kép- és videógaléria a tesztelők tartalmairól

Milyen eredményeket várhatsz a kampányoktól?

A kampány során növekszik a márka- és termékismeret, nő a tesztelői tapasztalatok megosztása a közösségi médiában és egyéb oldalakon, valamint az értékelések megjelennek számos portálon is.

Hol lehet például értékeléseket szerezni?

Ezek a cégek már bizalmat szavaztak nekünk

Martin Žižka
"A Brand Testing Club-nak a ŽENY s.r.o. közösségének, a felhasználói felületnek és a más portálokkal való együttműködésnek köszönhetően sikerült megelőzni versenytársait. Nagyra értékelem a kereskedők és az egyes accountok professzionális hozzáállását minden egyes kampányhoz. Szolgáltatásaik és hozzáállásuk jelenleg színvonalon felüli. Úgy vélem, épp a microinfluencerekhez való efféle hozzáállásnak köszönhetően ilyen magas a tesztelők értékeléseinek sikeraránya."

Martin Žižka

Digital Marketing Manager  Philips
Krechler
"A közös kampánynak köszönhetően egy hónap alatt nagyszámú terméket sikerült eljuttatni a fogyasztókhoz, akik várakozásainkat felülmúlva osztották meg tapasztalataikat a közösségi média oldalakon. Nemcsak véleményeket és számos inspiráló adatot kaptunk, hanem hetekig tartó, teljesen természetes “word of mouth”-t is. Még négy hónappal az együttműködés kezdete után is érzem a kampány visszhangját."

Jiří Krechler

Marketing manager Vileda + Gimi CZSK
Márkák
Médiaportálok
Webshopok
Ügynökségek
Henkel
Heureka
Hipp
Brit
Profimed
Vorwerk
iRobot
Walmark
Samsung
autoweb logo
fitsrozumem logo
frekvence1 logo
ireceptar.cz logo
kafe.cz logo
hobbykuk.cz logo
rybářství.cz
mujchlupac.cz logo vektor
OnlyMen logo
OnlyU logo
podniakva zena logo
prosestru.cz logo
slagrtv logo
prima tv logo
mall
Erotic City
Philips
Profimed
santo volcano logo
Inproducts
omg logo
pr konektor logo
Michaela Antikainen

"Tudd meg, hogyan segíthetünk neked a Brand Testing Club segítségével”

Michaela Antikainen - Sales Development Representative Brand Testing Club
Nový formulár (HU)
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
arrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram