Brand Testing Club: fogyasztói vélemények egyenesen a vásárlóktól

Egészítsd ki weboldalad vagy online boltod terméktesztelési lehetőséggel, és hozd létre saját, lojális vásárlókból álló közösségedet. Vásárlóid így rendszeresen tesztelhetik és véleményezhetik termékeidet.
Lépj velünk kapcsolatba
  • WalmarkHenkelSamsungVileda
exes smilesmile
Hiteles és minőségi véleményt szerezni egy átlagos vásárlótól – aki a márkádat még nem ismeri – elég nehéz, és még akkor sem biztos, hogy az jól fog elsülni. Az illető ugyanis nem tudja, mire figyeljen oda, vagy talán azt sem, hogy hogyan kell helyesen használni a termékedet. Így aztán feleslegesen kaphatunk negatív értékeléseket.
A Brand Testing Club küldetése ezt megváltoztatni. Minden márka így felépítheti saját tesztelői közösségét, amely hűséges és képzett tesztelőkből áll, akik ismerik a márka történetét, tudják, hogy mire érdemes odafigyelni, és ezt megosztják a többi vásárlóval is.

Mire jó egy saját tesztelői klub?

komunita

Saját tesztelői közösség

Hűséges vásárlóid egyben a legnagyobb szószólóid is. A Brand Testing Clubnak köszönhetően egyszerűen megadhatod nekik a szót.
setreni penez

Tesztelj előnyösen

A vásárlói véleményekre előnyösebb áron tehetsz szert mint a hagyományos tesztelési szolgáltatásunk esetében.
content

A tartalom, amely elad

Vásárlóid örömmel megírják véleményüket a termékedről, így erősítve a márkád hitelét, valamint az eladásaid növekedését.

Hogyan vágjunk bele?

Mennyibe kerül a Brand Testing Club?

160 000 Ft/hó összegről indulunk
Dávid Puha

El akarom indítani saját tesztelői közösségemet

Dávid Puha - Expansion Manager Brand Testing Club
Nový formulár (HU)
A Brand Testing Club egy új marketingeszköz, amelynek célja, hogy segítse a márkákat a termékek tesztelésében és az értékelések generálásában Európa-szerte, a tesztelőktől származó egyéb hiteles tartalmakkal együtt. Ily módon felbecsülhetetlen értékű reklámot készítünk, amelyre az ügyfelek hallgatnak.
Ne aggódj, körülbelül hetente egyszer küldünk e-mailt, és nem spammelünk.
© Copyright 2022 - Brand Testing Club - Made by Digiamo
arrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram